Over mij

Ik ben Louis Lermytte, geboren in 2001 en ik woon in het landelijke Veurne in de Westhoek. Ik heb drie grote interessegebieden: het weer, audio/video en webdesign- en development. Al van kleins af aan keek ik dagelijks naar het weerbericht op tv. Gaandeweg leerde ik de weerkaarten ook zelf lezen en maakte ik eigen videoweerberichten. Eerst bij het lokale ‘De Veurnsche Gazette’ en later bij ‘NoodweerBenelux’.

In september 2019 begon ik mijn opleiding Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool in Gent. Al in het eerste semester merkte ik dat alles rond webdesign mij wel lag en ook de audio-/videolessen spraken mij wel aan.

In januari 2020 koos ik voor de afstudeerrichting Audiovisual Design binnen de GDM-opleiding. Ik kreeg vooral audiovisuele vakken maar ook enkele vakken rond webdesign, de ideale cocktail dus! Ondertussen zit ik nog steeds in het audiovisuele traject.

Eind oktober 2020 broedde ik op nieuwe plannen. Het was tijd om ook mijn andere hobby (webdesign en webdevelopment) eens af te stoffen. De kennis die ik vergaarde in de lessen zorgde voor veel goesting om er iets mee te doen. Ik zette mijn weerhobby op ‘on hold’ (al blijf ik wel de weerkaarten volgen natuurlijk) en focus mij nu volledig op het maken van WordPress-websites voor lokale, al dan niet startende, bedrijven.

In juni 2022 studeerde ik af met grote onderscheiding. Momenteel ben ik full-time aan de slag als video content creator bij Ziedoes! in Tielt en ben ik dus actief als webdesigner en webdeveloper in bijberoep.


Neem contact met mij op!
Louis Lermytte